Flere nyheder

 
Musik
COPENHELL fuldt program

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
COPENHELL fuldt program
Tir. 13. mar. 2018
kilde: KultuNaut

Så er de sidste navne til årets festival på Refshaleøen i København på plads.

Med ni nye navne fuldender COPENHELL nu juni måneds festivalprogram. Blandt de nye annoncerede acts finder man amerikanske W.A.S.P. med Blackie Lawless i front. Heavy metal og shockrock-bandet startede ud i de tidlige firsere i Los Angeles, hvor de hurtigt blev kendt for at sætte brand i den amerikanske musikscene med deres musikalske bersærkergang og konstante provokationer.

Steel Panther er et andet af de nye navne. Bandet, som ligeledes kommer fra Los Angeles, er god for en humorfyldt omgang glam metal med lumre testosterondryppende tekster og et karikeret, heftigt sceneshow.

I den mørkere ende af skalaen gæster et af Norges helt store bands fra black metal-scenen, nemlig Satyricon. Deres musik smager af både doom, død og heavy metal, og musikken udfordrer konstant med teknisk tunge kompositioner og overraskende elementer.

Det svenske hardrock-band Graveyard kommer også forbi Refshaleøen med deres psykedeliske 60'er-/70'er-bluesrock med inspiration hele vejen rundt fra Led Zeppelin til Jimi Hendrix. Gøteborg-bandet skulle nok være en gevinst, hvis man er til rock af den mere klassiske slags.

De sidste offentliggjorte navne er Audn, Danko Jones, The Last Internationale og de danske Livløs og Natjager.

COPENHELL 2018 afvikles 21. - 23. juni med en Warm-up day den 20. juni.

Billetter og meget mere information