Flere nyheder

 
Klassisk musik
Satie med venner 2018

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Satie med venner 2018
Tor. 5. apr. 2018
kilde: KultuNaut

TO FORÅRSKONCERTER MED TRIO SATIE

Efter to succesfulde nytårskoncerter byder TRIO SATIE, der i år kan fejre deres 10 års jubilæum, velkommen til to forårskoncerter. Her vil det igen være Metronomen på Godthåbsvej på Frederiksberg, som lægger scene til.

Det er sjette år i træk, at den populære trio afholder koncertrækker på Frederiksberg, så det er efterhånden gået hen og blevet en tradition. Og "Satie med venner" skal tages helt bogstaveligt, for trioen inviterer altid en masse spændende gæster med så som musikere, skuespillere, malere og dansere, som alle er med til at bidrage med deres bud på Saties franske verden. På den måde bliver alle koncerterne forskellige, alt efter hvilke gæster, der deltager.

14. april klokken 15: Forårskoncert 1

Program: Satie og Les Six: Koncerten byder på sprudlende fransk 1900-tals musik, hvor gæsterne er to af vore mest sublime musikere, som man her kan høre i et sjældent sammenspil. Trio Satie bakker op med flere franske toner - mere forår kan det ikke blive!
Medvirkende: Trioen + Tove Lønskov (klaver), Toke Lund Christiansen (fløjte) og skuespilleren Chili Turéll, der læser op.

21. april klokken 15: Forårskoncert 2 / 10 års jubilæumskoncert

Program: Lancering af CD med musik af Erik Satie, verdenspremiere på Daniel Fladmoses sange med tekst af Eske K. Mathiesen, og masser af Satie.
Medvirkende: Trioen + Marie Trolle Bonnesen (dans), Margrete Enevold (klaver), David Dencik (skuespiller), Gina McCormac (violin), Elisabeth Westenholz (klaver) samt prisvindere fra Satie-konkurrencen m.fl.

Om 10 års jubilæet
I foråret 2018 har TRIO SATIE 10 års jubilæum, hvilket fejres ved at udgive en CD med Saties musik samt at afholde en konkurrence for unge musikere (den 17. marts) for at gøre dem interesseret i at studere værker af Satie. Og så bliver der verdenspremiere på Daniel Fladmoses musik med tekster af Eske K. Mathiesen. Der er lagt op til en helt særlig og festlig jubilæumskoncert den 21. april med både overraskelser og champagne.

Forårskoncerterne med TRIO SATIE kan opleves i:
Metronomen
Godthåbsvej 33
Frederiksberg
Billetter kan købes via Billetto.dk

http://www.triosatie.dk/