Flere nyheder

 
Teater
Et Vintereventyr

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Et Vintereventyr
Ons. 25. apr. 2018
kilde: KultuNaut

Fra 12. maj genopsætter Republique sidste års Reumertnominerede og anmelderroste publikumssucces med et nyt skuespillerhold. (Foto: Per Morten Abrahamsen)

Kong Leontes og dronning Hermione har besøg af Leontes' nære barndomsven Polixenes. En kærlig og legende stemning hersker mellem de tre, men pludselig gribes Leontes af en altødelæggende jalousi. Han er overbevist om, at hans dronning er ham utro med hans bedste ven, og i galt raseri beordrer han sin adelsmand Camillo til at dræbe Polixenes. De når at flygte, men Hermione kastes i fængsel, hvor hun føder en lille pige. Kong Leontes vil ikke vedkende sig datteren, og hun bliver sat ud alene i en storm.

Det virker utroligt, at denne historie kan ende lykkeligt, men Shakespeare har været opfindsom og givet fortællingen en ualmindelig eventyrlig slutning. Forestillingen er moderne og klart iscenesat af Katrine Wiedemann med scenografi af Maja Ravn.

Medvirkende: Birgitte Hjort Sørensen, Mikkel Arndt, Cyron Melville og Christiane Gjellerup Koch.

Et Vintereventyr kan opleves i perioden 12. maj til 9. juni på Republique, Store Scene, Østerfælled Torv 37, 2100 København Ø.

Billetter og mere information