Flere nyheder

 
Diverse
Badesøens Sommerfest

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Badesøens Sommerfest
Tor. 28. jun. 2018
kilde: KultuNaut

I år byder Friluftsbadet Badesøen i Albertslund på en stor sommerfest den 14. juli, hvor der hele dagen igennem vil være underholdning og aktiviteter for store og små, samt sjove overraskelser for børnene i løbet af dagen.

Udover de almindelig faciliteter vil der være tilrettelagt særlig aktiviteter i dagens anledning, f.eks. er der besøg af ballonklovnen Paliette, der underholder børnene med hendes fantastiske ballondyr. Derudover kan man opleve hiphop-gruppen HipSomHap med Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad.

Kl. 20 er der koncert med det danske rockband DØR NR 13, som vil runde dagen godt af med en koncert, der nok skal få folk op af strandstolene.

Som til enhver anden sommerfest, bliver der selvfølgelig tændt op i grillene, hvor der er mulighed for at grille egen medbragt mad, eller man kan købe en madkurv med kød til grillen og dertilhørende salater og drikkevarer.

Badesøens Sommerfest den 14. juli kl. 8-22
Friluftsbadet Badesøen
Skallerne 14
2620 Albertslund

Find flere informationer på Badesøens Sommerfests Facebook, hvor der også vil blive offentliggjort flere aktiviteter løbende.