Flere nyheder

 
Musik
Poppy: Am I a Girl? Tour

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Poppy: Am I a Girl? Tour
Ons. 11. jul. 2018
kilde: KultuNaut

I år 2014 dukkede en lille dukkelignende skabning frem på Youtube. Hun hedder Poppy og kommer nu til København.

Karakteren der bliver spillet af den 22-årige Moriah Pereira er en børneagtig, robot-lydende kvinde med venner, der blandt andet inkluderer en basilikumplante! Nu er hun i fuld gang med at blive den første popmegastjerne, der er blevet født på YouTube.

"I'm Poppy," siger Poppy ofte. I en af sine hundredvis af videoer på YouTube gentager hun de to ord på hendes barnlige monotone måde i 10 minutter. Den er nu set mere end 16 millioner gange. Hun har mere end 430 videoer på sin kanal, der samlet er set ca. 300 millioner gange.

I oktober måned 2017 udkom hendes debutalbum Poppy.Computer. der springer mellem at være et stereotypt teen pop album, og en slags mærkelig kommentarspor på internettet. Det er fyldt med tyggegummi-hooks, men også store fængende omkvæd, og produktion er stærkt påvirket af K-POP/ J-POP (albummet blev indspillet i Japan). Det lyriske indhold er bygget op om karakteren Poppy og drejer sig om teknologi, hendes popstjernestatus og en overflod af at være både sød og skarp med sin spidsfindige humor.

Poppy: Am I a Girl? Tour kan opleves i DR Koncerthuset, Studie 3, fredag den 28. september.

Billetsalget starter fredag den 13. juli kl. 10.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk

Poppy på YouTube