Flere nyheder

 
Musik
HAVEN Festival

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
HAVEN Festival
Ons. 25. jul. 2018
kilde: KultuNaut

Så er der ikke længe til, at HAVEN Festival på Refshaleøen går i gang. Og det kunstneriske eksperiment, der kombinerer øl, mad, kunst og musik på nye måder, har i 2018 et stærkt musikprogram.

HAVEN finder sted som en todages festival 10. og 11. august i Refshaleøens industrielle og vildtvoksende omgivelser med tre hovedområder, der alle vender ind mod byen og havnen. Til HAVEN er man ikke med som passiv beskuer, men er inviteret med som gæst til en fest, hvor musikere, kokke, kunstnere og bryggere arbejder sammen på kryds og tværs af discipliner, hjælpes ad med det hele og inviterer gæsterne til at gøre det samme.

Det er andet år, at HAVEN præsenterer sit bud på, hvordan en festival i Danmark også kan være. Festivalen er startet af de fire ildsjæle og venner, Aaron Dessner og Bryce Dessner (The National), Claus Meyer (Meyers) og bryggeren Mikkel Borg Bjergsø (Mikkeller).

Musikprogrammet ser således ud:

Fredag den 10. august:
Arcade Fire, Ariel Pink, Big Thief, Brockhampton, Dirty Projectors, Jenny Lewis, Kamasi Washington, KÁRYYN, Kevin Morby, Phoebe Bridgers, The Royal Danish Orchestra X Dessner og Thåström.

Lørdag den 11. august:
Cancer, Den Sorte Skole x HAVEN, Einstürzende Neubauten, Jlin, Katinka, Kraftwerk 3-D, Liima, Moses Sumney, Nils Frahm, Selma Judith, Serpentwithfeet, Unknown Mortal Orchestra og Wye Oak.

Billetsalg og meget mere information her