Flere nyheder

 
Musik
Manolito y su Trabuco

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Manolito y su Trabuco
Tir. 23. okt. 2018
kilde: KultuNaut

Lørdag den 27. oktober er der mulighed for at opleve cubanske Manolito y su Trabuco, når bandet gæster Søpavillonen.

Manolito y su Trabuco er på Europaturné i forbindelse med deres 25 års jubilæum. Bag sig har orkestret 15 album og en række vundne priser, blandt andet Gran Premio Cubadisco, som er Cubas mest prestigefyldte musikpris. Derudover har Manolito y su Trabuco også samarbejdet med Stings guitarist Dominic Miller.

Termen "trabuco" betyder power - og Manolito y su Trabucos udtryk lever i den grad op til navnet. Med ikke mindre end 16 musikere på blandt andet violin, fløjte, trommer, blæsere og keyboard, er der altid sikret en fest og fyldt dansegulv når de er på scenen.

Manolito y su Trabucos musik er meget populært i den danske salsaverden. Orkestret etablerer altid en uimodståelig kontakt med publikum, når musikken spiller fra heftig timba til blød salsa og son. Frontmanden Manolito Simonet har spillet klaver fra han kunne gå og er blandt Cubas mest anerkendte komponister, arrangører og producenter.

Koncerten finder sted på:
Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, 1369 Kbh. K.
Dørene åbner kl. 21.00. Før koncerten er der fra kl. 21.30-22.00 intro til salsaundervisning og animation med ElStudio og Cubakultur.

Efter koncerten er der afterparty med masser af dans og DJ's frem til kl. 03.00.

Billetsalg via Billetto og i døren.