Flere nyheder

 
Musik
Elements Winter Edition 2019

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Elements Winter Edition 2019
Fre. 11. jan. 2019
kilde: KultuNaut

Skandinaviens største trance event

Elements Winter Edition, der løber af stablen den 9. februar på Docken, byder på 2 scener og præsenterer 16 internationale artister, som disker op med noget af det allerbedste indenfor Progressive, Psytrance, Psychedelic Trance, Forest og FullOn med kunstnere som WHITENO1SE, GHOST RIDER, MORTEN GRANAU, ANIMATO, PHANATIC, ZEN, MECHANICS, AUDIOMATIC, PARASENSE, KABAYUN, DRIP DROP, D-THER, FILIP LANDIN, DJANE Q´ALLIT, CHRISTAN, PRAS, AGZ m.fl.

Elements teamet arbejder sammen med deco teams og artister på fuld tryk for at gøre Winter Edition til en ekstraordinær og fantastisk oplevelse for alle gæsterne. Dekorationerne og det visuelle vil endnu engang blive løftet til et nyt og højere niveau, som aldrig set før på dansk grund. Det bliver gjort i samarbejde med en af de bedste indenfor 3D mapping, selveste Mr. TAS Visuals, samt de 3 internationale deco teams Mae & Moa, Floating Bush Collective og 4DVisio, som sammen vil forvandle Docken til en helt ny verden.

Der har igen i år været stor efterspørgsel på VIP billetter, så hovedscenen rykkes igen til den anden ende af Docken, så VIP gæsterne får fuld udsigt til det enorme dansegulv fra den store balkon. VIP området vil for første gang nogensinde blive hosted af Elements.

Velkommen på Docken i København den 9. februar.

Besøg hjemmeside for mere info

DOCKEN
Færgehavnsvej 35
2150 København

Dørene åbner klokken 20.30 og lukker 06.00.

Du kan sikre dig din billet her

Se video