Flere nyheder

 
Børn
Store Badedag på Kunsten

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Store Badedag på Kunsten
Tir. 23. apr. 2019
kilde: KultuNaut

Den står på vandpjaskeri, gratis is og underholdning, når Kunsten i Aalborg sparker sommeren i gang med den traditionsrige Store Badedag.

Søndag den 28. april åbner Jeppe Heins populære springvand for sæsonen i Skulpturparken på Kunsten. Her vil Micki Cheng være vært, når han inviterer legeglade børn og voksne ind i Jeppe Heins springvand til grin og gys, når sæsonens allerførste stråler fosser ud af dysserne.

Helt generelt har springvandet haft stor betydning for livet i Skulpturparken om sommeren og er blevet et kæmpe hit blandt børn og familier. Det er nemlig ikke et helt almindeligt springvand: Vandstrålerne skifter placering med korte intervaller - og man ved aldrig, om man klarer frisag, får det kolde gys eller for en kort stund spærres inde af vandvægge.

Første Store Badedag nogensinde var i 2011, og det er efterhånden blevet en populær tradition, som hvert år sætter ny rekord i forhold til antallet af gæster.

Der vil være gratis is og masser af sjove aktiviteter med Kunsten Kreativitarium på dagen. Aktiviteterne i parken starter klokken 11.00, og klokken 13.00 siger vi klar, parat - bad!

Store Badedag er gratis, når entréen til museet er betalt. Børn er altid gratis.

Kunsten - Museum of Modern Art
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg
http://www.kunsten.dk/