Flere nyheder

 
Film
Child's Play

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Child's Play
Man. 15. jul. 2019
kilde: KultuNaut

Genindspilning instrueret af Lars Klevberg af gyserfilmen fra 1988, der for første gang præsenterede den drabelige dukke. (PR-foto: UIP)

Selvom Andy egentlig er for gammel til den slags legetøj, så går han alligevel med til at programmere den dukke, som hans mor har med hjem. Hun er alene med ham og slider hårdt i det, og dukken er egentlig kasseret som defekt. Men det går faktisk meget godt, og Andy bliver imponeret over dukkens evne til at lære og tilpasse sig. Selv om den opfattede det navn, han gav den, forkert. De andre børn i ejendommen synes faktisk også at dukken er sej, og Andy vil jo gerne hænge ud med dem. Så er det lige meget, om dukken kun reagerer på navnet.. Chucky.

I 2019-versionen af Child's Play bliver en af filmhistoriens klassiske gyserfigurer genoplivet og opdateret i forhold til den teknologiske udvikling. Som drengen, som Chucky har kastet sin kærlighed på, ses Gabriel Bateman, mens Aubrey Plaza spiller hans mor Karen, og Brian Tyree Henry spiller politimanden, der efterforsker de bestialske mord, der pludselig hærger byen.

Biografpremiere den 18. juli.