Flere nyheder

 
Film
POMS - Dans for livet

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
POMS - Dans for livet
Man. 5. aug. 2019
kilde: KultuNaut

Livsbekræftende, amerikansk komedie instrueret af Zara Hayes, der handler om, at få det bedste ud af livet - hele livet. (PR-foto: UIP)

Sun Springs er stedet, hvor man kan trække sig tilbage og nyde livets gyldne efterår med andre i samme situation. Og med samme livsindstilling. Det første er Martha indstillet på, fordi hun ved, at hendes resterende tid her på Jorden vil blive kort. Men det andet giver hende nogle problemer, for hun er ærlig talt ikke meget for de klubber, som det er obligatorisk at melde sig til.

Inspireret af naboen Sheryls "ulovlige" pokerklub, beslutter Martha sig for at starte et cheerleading-hold. Trods modstand fra Sun Springs sødt smilende og selvbestaltede præsident Vicki, mangelfulde træningsforhold, stive lemmer og ømme led (heraf flere kunstige) og forsøg på at latterliggøre de gråhårede pompons-svingende kvinder, så lykkes det Martha at stable holdet på benene - og at svejse et ubrydeligt sammenhold blandt de rebelske pensionister.

POMS - Dans for livet, der kan ses i biograferne fra den 8. august, er med blandt andre Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier og Rhea Perlman.