Flere nyheder

 
Diverse
Blomsterløgdag i Tivoli

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Blomsterløgdag i Tivoli
Tir. 10. sep. 2019
kilde: KultuNaut

Den 15. september er en ganske særlig dag i Tivoli, for her er der Tivoli Blomsterløgdag, hvor gæsterne kan komme ind og plante deres eget personlige løg i Haven. (PR-foto: Ann Malmgren)

Hele 125.000 løg vil blive plantet til næste års vækst, og 3000 af dem vil blive plantet i bedet omkring Det Store Springvand foran Koncertsalen kl. 12.30 til 13.30 eller så længe løg haves. Dette års tulipanløg vil blive en kombination af tre tulipaner - nemlig en rosafarvet Angelique-tulipan, en hvid Mount Tacoma-tulipan, der begge er af typen dobbelte sene tulipaner samt en mørk Queen of Night-tulipan af typen sene enkelt blomstrende tulipaner

Alle gæster, der lægger et løg i bedet, vil få et tilsvarende løg med hjem til egen have, og på den måde bliver der altså mulighed for både at lægge løg i Tivolis Have og derhjemme. Når plantningen er sket, vil hver gæst få et diplom med hjem, som giver mulighed for gratis entré. I maj måned 2020 vil der så være mulighed for at besøge det tulipanløg, man har plantet, når foråret kommer.

Kan opleves den 15. september klokken 12.30-13.30 i Tivoli, København.
www.tivoli.dk