Flere nyheder

 
Musik
Thorbjørn Risager og The Doors Alive

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Thorbjørn Risager og The Doors Alive
Man. 23. sep. 2019
kilde: KultuNaut

Weekenden den 27. og 28. september byder Spillestedet Vershuset i Næstved på blues rock af fineste karat i form af Thorbjørn Risager & The Black Tornado, samt et rockhistorisk tilbageblik, når engelske The Doors Alive kommer til byen. PR-foto: Thorbjørn Risager & The Black Tornado. Kred. Søren Rønhol)

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Nogle af de vigtigste faktorer bag Thorbjørn Risager & The Black Tornados succes er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde - og selvfølgelig den helt ekstraordinære faktor: Thorbjørns fremragende vokal, som anmeldere og skribenter her og der og alle vegne har rost og sammenlignet med de største.

På scenen er Risager stærkt bakket op af det stramme og hårdt swingende The Black Tornado, der kun har skiftet to medlemmer siden opstarten i 2003. Og som nuværende line-up har spillet omkring 800 shows i 21 lande gennem dette århundrede, så er erfaringen til at tage og føle på - og høre.

Så forvent blues rock fra den øverste hylde, når Thorbjørn Risager & The Black Tornado går på scenen på Vershuset!

The Doors Alive (UK)
The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors tribute band. De er fra England og besøgte Danmark for første gang sidste år, hvor de imponerede med deres præcise, autentiske og stemningsmættede hyldester til Jim Morrison og Co's helt usædvanlige katalog af rocksange. Og nu vender kvartetten så heldigvis tilbage til Danmark - blandt andet med en koncert på Spillestedet Vershuset i Næstved.

Når The Doors Alive er på scenen, så leverer de ikke bare en koncert, men en forestilling, hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Og på denne tour kan man forvente sig et endnu rigere visuelt show. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk - tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution, rockmusikken og hippiekulturen virkelig satte sindene i kog.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado fredag den 27. september. Døre klokken 20.30.
Billetsalg
Facebook event

The Doors Alive (UK) lørdag den 28. september. Døre klokken 20.30.
Billetsalg
Facebook event

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved
http://vershuset.dk/