Flere nyheder

 
Musik
Weekenden på Vershuset

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Weekenden på Vershuset
Tir. 15. okt. 2019
kilde: KultuNaut

ANYA kommer forbi hjembyen og giver koncert på Spillestedet Vershuset i Næstved, hvor hun går på scenen lørdag den 19. oktober. Dagen inden bydes der på fest i selskab med The Blues Brothers Souvenir Show.

It's Party Time!
The Blues Brothers Souvenir Show kommer fredag til Vershuset, hvor de er klar til at levere et medrivende og underholdende, musikalsk show, som virkelig får fat i publikum. Ført an af to mænd i front iklædt sorte solbriller, sort hat og sort habit, leveres nogle af de bedste rhythm'n'blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion. Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen.

Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og farver - og sved og masser af energi. Dét er The Blues Brothers Souvenir Show!

ANYA
Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderroste EP The Credit, hvor blandt andet "Snap Back" og "Need to Know" blev spillet flittigt i radioen. ANYA blev kaldt "Danmarks nye R&B- håb" og vandt blandt andet Politikens iByen-pris i kategorien Årets Upcoming. Efter den eksplosive start på karrieren har ANYA siden fulgt op med flere og har flere gange været P3s Uundgåelige.

Hun albumdebuterede i maj 2019 med Faith, som også høstede flotte anmeldelser. Op til albummets release udtalte ANYA: "Jeg har arbejdet på det her album i flere år nu, og har arbejdet intensivt på at samle alle trådene. Musikken er stadig inderlig og ærlig, men den er blevet mere legesyg og energisk. Jeg har uendelig kærlighed til de nye sange, og jeg føler, at jeg endelig har omfavnet det store, bankende pophjerte, jeg har i mig."

På scenen er ANYA og hendes band også en stor oplevelse. Den 28-årige sangerinde er kendt for sin indlevelse på scenen, og har spillet adskillige udsolgte koncerter i eksempelvis København. Når ANYA rammer hjembyen Næstved, så er det tredje stop på hendes efterårsturné 2019. Og hun glæder sig!

Fredag den 18.10: The Blues Brothers Souvenir Show
Billetsalg
Facebook event

Lørdag den 19.10: ANYA
Billetsalg
Facebook event

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved
http://vershuset.dk/