Flere nyheder

 
Diverse
Stort julemarked på Nørrebro

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Stort julemarked på Nørrebro
Fre. 8. nov. 2019
kilde: KultuNaut

Nu hvor december kommer nærmere og nærmere, så er der i år rig mulighed for at finde den helt specielle og unikke julegave, når der traditionen tro bydes velkommen til årets julemarked i kvarteret omkring Ravnsborggade. Det er søndag den 17. november, at folk fra nær og fjern igen inviteres til en dejlig dag i det charmerende bykvarter.

Loppemarkeder i Ravnsborggade i over tyve år

Man bør virkelig unde sig selv at kigge forbi det altid velbesøgte marked på Nørrebro. For stemningen er altid i top, når kvarteret afholder de populære og traditionsrige loppemarkeder, som fire gange om året i nu over tyve år har været et fast indslag i bydelen. Der er et væld af muligheder for at gøre unikke fund blandt kunsthåndværk, design, møbler og masser af andre retro-ting og antikke varer. Og så kan man jo nyde en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer og nyde udsigten til søerne.

Antikhandlere og meget andet
Gennem mange år har Ravnsborggade-kvarteret tæt ved søerne på Nørrebro været kendt for sine mange antikhandlere, der har sat deres markante præg på området. Disse antikhandlere har sammen med de hyggelige cafeer, spændende gallerier og designbutikker været med til at skabe en af byens bedste og særligt inspirerende shoppinggader.

Så kom og vær med den 17. november til årets julemarked i Ravnsborggade.

Vel mødt til en hyggelig dag.

Tid og sted
:
Søndag den 17. november
Kl. 10 - 16
Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København
www.ravnsborggade.dk