Flere nyheder

 
Musik
Episode I+II tour

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Episode I+II tour
Tir. 12. nov. 2019
kilde: KultuNaut

Safri Duo tager i november og december rundt i landet med anden omgang af deres Episode I+II tour. Her er Spillestedet Vershuset i Næstved første stop lørdag den 16. november. (PR-foto)

Fra Bach til Rave-party
Safri Duo er et af de få bands, der har haft lige stor succes på både den klassiske og rytmiske musikscene, det Safri Duo selv definerer som deres henholdsvis Episode I og Episode II. Siden 1988 er det blevet til ca. 1.000 koncerter i de største klassiske koncertsale verden over og ca. 1.000 koncerter og TV live-optrædener på popscenen - også i hele verden. Duoen har været jorden rundt adskillige gange, og musikken bærer selvfølgelig præg af de mange musikalske kulturer, de er kommet tæt på.

Episode I og Episode II
Episode I+II tour
byder på koncerter, hvor Morten og Uffe krydrer aftenen med anekdoter og fortællinger om Safri Duo. Her får publikum mulighed for at komme mere ind under huden på duoen og deres oplevelser og bedrifter. Og har man ikke hørt Safri Duo spille klassisk musik, så får man også muligheden her - og så er der selvfølgelig fuld blæs på under Episode II.

Safri Duo
Safri Duo består af de konservatorieuddannede Uffe Savery og Morten Friis. Safri er en sammensmeltning af efternavnene, for Morten og Uffe har altid fået at vide, at de er som siamesiske tvillinger. I dag helliger Morten sig livet som komponist, producer og musiker - nogen gange griber han også taktstokken som dirigent - og Uffe er musikchef for symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Safri Duo på Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved, lørdag den 16. november. Dørene åbner klokken 20.30. OBS: Unummererede siddepladser
Billetsalg
Facebook event

Se resten af turnéen her