Flere nyheder

 
Film
Cats

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Cats
Fre. 20. dec. 2019
kilde: KultuNaut

Tom Hooper har transformeret den oprindelige scenemusical til en musicalfilm, hvor alle skuespillere/sangere/dansere har optrådt live, men hvor ekstra filmmagi er blevet tilføjet bagefter.

Andrew Lloyd Webbers berømte musical får nyt liv på lærredet med introduktionen af en ny figur, der fører os gennem kattenes fascinerende verden i Londons dunkle gyder. Victoria er uden særlige hensyn blevet smidt i en sæk i en baggård. Hun får hjælp fra den gamle Mr. Mistofeles, der bliver hendes vejviser denne nat.

Hun bliver også venner med outsideren Grizzabella og støder undervejs ind i Bustopher Jones, Jennyanydots, Gus the Theatre Cat og alle de andre baggårdskatte, der alle er på vej til en særlig begivenhed. For netop denne nat vil den gamle kat, Gammelkat Mosefund, give en af kattene adgang til en genfødsel i "Det Himmelske Strøg". Men undervejs støder Victoria også ind i Macavity og Bombularina, der prøver at snyde sig til sejren med ethvert middel, der står til rådighed - også katteurt.

På rollelisten finder man blandt andre Judi Dench, Ian McKellen, Jennifer Hudson, Taylor Swift, James Corden, Idris Elba og Rebel Wilson.

Cats har biografpremiere den 25. december.