Flere nyheder

 
Musik
Robert Gordon & Darrel Higham live

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Robert Gordon & Darrel Higham live
Man. 13. jan. 2020
kilde: KultuNaut

Den 5. februar kan Robert Gordon opleves sammen med engelske Darrel Higham på Loppens scene.

Tilbage i '77 indspillede Robert Gordon to indflydelsesrige plader sammen Link Wray. Med singler som 'Red Hot' og 'The Way I Walk' kom de ind på hitlisterne verden rundt. Wray flyttede på et tidspunkt til Danmark, men Gordon fortsatte i sammen stil sammen med eminente guitarister som Chris Spedding og Danny Gatton. Dette resulterede i mindre hits som 'Rockbilly Boogie' og 'Someday, Someway'.

Og nu, 40 år senere, holder han fortsat stilen. Manden med den imponerende baritonstemme har konstant nægtet at gå på kompromis, og det er også derfor, at amerikanerne kalder ham for en dying-for-the-art-rocker. Når Robert Gordon gæster Loppen, tager han endnu en rock'n'roll gigant med i form af Darrel Higham. Higham, der i de sidste 25 år har været en populær artist på rockabilly-scenen, har arbejdet sammen med musikere som Brian Setzer, Jeff Beck og Imelda May - sidstnævnte har han endda været gift med.

Med koblingen af Gordon og Higham får man to i særklasse lækre rock'n'roll navne sammen i én dynamisk pakke. Både Robert Gordon og Darrel Higham spiller deres mest kendte sange, og derudover er der nogle overraskelser.

For billetsalg og mere information