Flere nyheder

 
Film
Dr. Dolittle

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Dr. Dolittle
Man. 20. jan. 2020
kilde: KultuNaut

Instruktøren Stephen Gaghan er vendt tilbage til det fortryllende univers og sender Robert Downey Jr. afsted på eventyr med en samling eventyrlige dyr med meget moderne neuroser.

Dr. Dolittle har vendt menneskenes verden ryggen efter sin kones død. Han synker ned i selvmedlidenhed og kun i selskab med de dyr, han har lært at tale med. Men da selveste Dronning Victoria har brug for hans hjælp, går den gode doktor i aktion igen. I selskab med en etbenet and, en kuldskær isbjørn, en genert gorilla, en giraf, som ingen har været i stand til at fængsle, en skrap papegøje, en revolutionær ræv og en ung dyreven drager han ud på verdenshavene for at finde en mirakuløs medicin på Eden Tree Island.

Undervejs må han og hans venner kæmpe med både pirater, en hævngerrig tiger og en oldgammel drage. Det er altid en hjælp at kunne tale med dyrene. Og det er nogle gange overraskende, når de svarer igen.

Blandt de øvrige ses Antonio Banderas som vegansk piratkonge, Jessie Buckley som en ung Dronning Victoria, Michael Sheen som Dolittles gamle kollega og Jim Broadbent som Lord Badgley.

Dr. Dolittle, der vises både med dansk og originale tale, har biografpremiere den 23. januar.