Flere nyheder

 
Musik
Chris Minh Doky Trio

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Chris Minh Doky Trio
Fre. 22. nov. 2002

Det siges, at et billede siger mere end 1000 ord.Chris Minh Doky's melodier er fulde af billeder. Men ikke et eneste ord.

Der er ingen tvivl om, at C. M. Doky er en helt fantastisk jazzmusiker, og det fik han bestemt også slået fast til koncerten på Skråen i Aalborg d. 13. November. Men det, der virkelig kan imponerer, er hans utrolige evne til at fortælle historier gennem sine melodier. Hans evne til at formidle dem med en poetisk klarhed og mættede med stemninger, som var det eventyr han fortalte.

Eksempelvis det fantastisk smukke nummer "Rain", hvor følelsen af at betragte de tunge regndråber falde på de glinsende brosten i månelysets skær, pludselig bliver så utrolig nærværende. Eller hans billedmættede beskrivelse af Danmark i nummeret "Home sweet home".

C. M. Doky akkompagneres af Clarence Penn på trommer og Edward Simon på klaver. Det er virkelig dygtige musikere, hvad de også fik deres øjeblikke til at vise. Trioen spillede både en del numre fra C.M.Doky's nye album, som består af hans nyfortolkninger af filmklassikere, og en del af hans ældre numre.

Og det hele blev leveret med humor og spilleglæde samt god kontakt med publikum. Energiske passager, sublime solo-stykker og fantastisk smukke numre som eksempelvis "sleepless dream", gjorde dette til en helstøbt og rigtig god koncertoplevelse. Det er jazz i verdensklasse med nogle af verdens allerbedste jazzmusikere, og, i Chris Minh Doky, en frontfigur med noget på hjerte.

C. M. Doky's trio har et travlt program, idet de spiller hver aften frem til d. 24. November, så der skulle stadig være chancer for at nå ind at høre dem. Så er du til jazz og gode, stemningsfulde historier, så gå ikke glip af Chris Minh Doky Trio.

Foto: Elona Sjögren

www.skraaen.dk

Chris Minh Doky kan også opleves her:
Stars 22.11
Pumpehuset 23.11
Train 24.11