Flere nyheder

 
Teater
Anmeldelse: Søs og Kirsten

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Anmeldelse: Søs og Kirsten
Tor. 1. maj 2003

Søs Egelind og Kirsten Lehfeldts nye show "Med på en kigger" er en super morsom efterfølger til "kongeriget", og selv om kvaliteten i anden halvdel af showet ikke helt målte sig med den suveræne første halvdel, var det alt i alt et rigtig godt show.

Showet bygger ligesom kongeriget på de to komikeres sans for at karikere forskellige typer af mennesker fra alle samfundets lag.

Man kan kun nikke genkendende til de små skavanker og skæve sider disse personer har, naturligvis ikke hos os selv, men hos folk vi kender.

Showet byder på masser af små sketches, hvor de forskellige karakterer får lov at udfolde sig, og hvor Søs og Kirstens evner til at indleve sig i de forskellige karakterer og situationer virkelig træder frem, og gør at det hele kan serveres så morsomt og gennemført.

Showet bød også på en del sange, og selvom de to nok ikke bliver verdensstjerner på deres sangevner, klarede de sig nu ganske fornuftigt igennem dem, og det var en fin del af showet.

Der er ingen tvivl om at Søs og Kirsten selv morede sig med showet, og de havde flere gange mere end vanskeligt ved selv at holde masken, men det er jo også kun med til at gøre det endnu sjovere.

Under de små pauser til kostume- og kulisse- skift blev der brugt en storskærm til små videoklip, hvilket var en fin ide. Den blev også brugt til en lille net-dating korrespondance som var et af aftenens sjoveste indslag.

Showet endte med fortjent stående bifald til Danmarks vel nok mest populære kvindelige komikere, der med dette show nok skal få smilet frem landet over.

Søg i Kultunaut på Søs og Kirsten.