Flere nyheder

 
Teater
Ind til Benet

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Ind til Benet
Ons. 7. maj 2003

med Ina-Miriam Rosenbaum

Showet "Ind til Benet" havde præmiere den 6. maj på Svalegangen og spiller frem til den 10. maj.

"Ind til benet" vandt en Reumert som bedste Cabaret/Show i 2001. Det er måske den lange turné der har fået forestillingen til at tabe lidt luft, i hvert tilfælde var der umiddelbart langt mellem publikums latteranfald, og forestillingen maner måske i stedet for til eftertænksomhed over hvordan man er som kvinde.

Ina-Miriam Rosenbaum kører næsten sololøb, dog med små indspil fra de to musikere; Thomas Pakula Andersen og Anders Vesterdahl. Indspillene virker i øvrigt meget klodsede og amatøragtige, det burde kunne gøres mere flydende og elegant, så det kommer til at virke mere som en del af showet end en afbrydelse. Ina Miriam Rosenbaum virker som et rigtigt lille energibundt når hun drøner rundt på scenen. Hun fremstiller forskellige kvindekaraktertræk på forrygende vis, især "kvinde fanget i en elevator" og "den skyldbetonede telefonsamtale med mor" er rigtigt gode.

I showet indgår en del sange, som også handler om kvinders karaktertræk og samfundets og mændenes forkærlighed for de yngre modeller. Sidst i showet er der en fællessang, hvor der hænges forskellige ting op på en snor. Disse ting indgår på forskellig vis i sangen og publikum synger så med på omkvædet - meget festligt!

Læs mere