Flere nyheder

 
Musik
Anmeldelse: Loveshop

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Anmeldelse: Loveshop
Man. 12. maj 2003

Loveshop, Studenterhuset i Aalborg d. 9. Maj

Fredag aften tog Studenterhuset i Aalborg imod Loveshop til en koncert som var ganske udmærket, men som lige manglede det sidste for at blive super god.

Men det hænger nok også meget sammen med, at Loveshop skulle præsentere det nye album "National" som kun havde været på gaden i 4 dage, og som publikum derfor ikke havde nået at lære at kende.

Af samme grund spillede Loveshop også en masse af de gode gamle numre, og det var også mest numre som "Love goes on forever" der vakte jubel.

Forsanger Jens Unmack havde som altid en god kontakt til publikum med hans rolige attitude og det skæve smil.

At det hænger sammen med, at man endnu ikke rigtig kender numrene fra det nye album, kan nok ikke udelukkes, men det kunne virke lidt som om, at de nye numre af og til manglede lidt distancering mellem vers og omkvæd og lidt variation i intensiteten, hvilket gjorde at sangene kunne have tendens til at flyde lidt ud.

Og det var nok generelt for hele koncerten, at det der lige manglede var lidt variation i intensiteten, og lidt der på en eller anden måde skilte sig lidt ud.

Meget godt udtrykt ved at Henrik Hall, der ellers er kendt for sit lyserøde jakkesæt, denne aften havde iført sig t-shirt og jeans som det øvrige band.

MEN med det sagt, var det stadig en rigtig god koncert, der bare lige manglede det sidste.

Koncerten i Aalborg var den første på Loveshops turne, hvor de stadig mangler Roskilde (15. Maj), Odense (16. Maj) og København (17. Maj), så der er stadig gode muligheder for at nå ind og høre dem.

Se Loveshops hjemmeside