Flere nyheder

 
Litteratur
Lær dyr med Kaninus

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Lær dyr med Kaninus
Fre. 12. mar. 2004

"Lær dyr med Kaninus" af Yves Got er fyldt med enkle, på grænsen til naivistiske, farvestrålende tegninger af alle mulige forskellige dyr. Dyrene er delt op i temaer alt efter hvor dyrene findes henne. Under "Hjemme" er der for eksempel billeder af en guldfisk og en skildpadde, under "Bondegården" er det de dyr, der findes på gården, osv. Der er sågar billeder af dyr, der er uddøde, så man kan få en snak med børnene om det.

Bogen kan bruges som en pegebog til de mindste, dog skal man være opmærksom på at siderne ikke kan tåle at blive gnasket i og savlet på, selv om det er tykt og glittet papir. Til de lidt større børn kan bogen bruges som udgangspunkt til en snak om, hvor de forskellige dyr findes, eller hvad de spiser og hvilke unger de får. For børn i begyndelsen af skolealderen kan bogen endvidere bruges til hjælp til stavning, da navnene på alle dyrene er skrevet nederst på hvert billede.

Bogen er indbundet i et lækkert materiale, som både er holdbart og blødt på samme tid og derfor ikke uvelkomment for kløende gummer, selvom indholdet af bogen ikke tåler for meget savl. Børnene vil kunne bruge bogen forskelligt alt efter deres udviklingstrin og i hvert tilfælde små børn vil være glade for alle farverne.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Yvet Got: Lær dyr med Kaninus
Oversat af Johanne Katz
Gyldendals Forlag
Sider: 112
Udgivelsesdato: 12.03.2004
ISBN: 87-0202471-3