Flere nyheder

 
Litteratur
Dage uden tal

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Dage uden tal
Tor. 27. maj 2004
Robert Goddard har endnu engang begået en spændende roman med en indviklet plot som involvere både korstog, tempelriddere, hellige relikvier, mord og intriger. Som vanligt er der masser af løse ender og gåder som endnu ikke er løst på sidste side som gør at man ikke rigtig kan lægge bogen fra sig, men bliver ved med at overveje hvad der mon bliver enden på historien.

Familien Palaeologus består af en stædig gammel far og hans fem børn. En mystisk rigmand giver et tilbud på faderen hus på flere gange husets værdi, men faderen nægter at sælge. Faderen findes pludseligt død - på belejlig vis, så børnene får mulighed for at sælge huset alligevel, men så begynder der at ske mystiske ting. Nogen spinder et net om familien, og ingen er i stand til at gennemskue hvem der er ven, og hvem der er fjende, men modstanderen er på en eller anden måde hele tiden et skridt foran og trækker i trådene.

Hvad er sandheden bag det hele og kan familiens sorte får Nick nå at finde ud af den, inden der sker flere ulykker og mord?

Det kan godt være svært at følge med i plottet, da det også involvere ældgammel historie lige fra Jesus tid til græsk historie, som senere snor sig sammen med engelsk historie. Bogen kan sagtens tåle at blive genlæst, da man højst sandsynligt ikke får det hele med første gang. Som vanligt, er der lagt et stort arbejde i research til bogen. Historien fremstår troværdigt fordi romanen har sin oprindelse i nogle virkelige steder og mennesker, som på sindrig vis indgår i plottet.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Robert Goddard: Dage uden tal
Forlag: Gyldendal
Sider: 400
Udgivelsesdato: 01.06.2004
ISBN: 87-02-02079-3