Flere nyheder

 
Litteratur
Bedste veninder?

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Bedste veninder?
Lør. 3. jul. 2004

Børnebogen "Bedste veninder?" af Inger Frimansson handler om Sibbe og Lolle. Sibbe og Lolle er 12 år og bedste veninder. De er begge vilde med heste og drømmer om engang at få deres egen rideskole. Men pludselig begynder Lolle at ændre, sig og Sibbe kan ikke helt forstå hvorfor.

Bedste veninder? handler om de tanker og følelser, piger i begyndelsen af teenagealderen tumler med, når deres verdener pludselig begynder at falde fra hinanden. Sibbe og Lolle begynder at få forskellige interesser og glider umærkeligt fra hinanden, uden Sibbe helt kan forstå, hvad der sker. Sibbe er heller ikke helt sig selv og forstår ikke, hvad det er, der sker med hende.

Enhver, der har prøvet at blive svigtet af sin veninde, kan stadig huske, hvor ondt det gjorde at blive forladt og føle sig uinteressant, fordi bedsteveninden havde fundet en anden veninde eller en kæreste. Bogen er derfor i høj grad relevant og kan hjælpe en til at forstå, at man ikke er den eneste, det er sket for. Sibbe finder heldigvis en måde at komme videre på, selv om hun stadig håber Lolle vil indse, at hun havde begået en fejl og tage Sibbe tilbage.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Inger Frimansson: Bedste veninder?
Forlag: Gyldendal
Sider: 208
Udgivelsesdato: 16.04.2004
ISBN: 87-02-01862-4