Flere nyheder

 
Litteratur
Neo Feng Shui

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Neo Feng Shui
Tor. 15. jul. 2004

"Neo Feng Shui" er en indførsel i en moderniseret udgave af en gammel kinesisk tro på, at det har betydning for ens velvære, hvordan man indretter sig. Bogen handler om energien i boligen, de fem elementer: ild, jord, metal, vand og træ og deres forskellige betydninger for menneskets sind, betydningen af farvevalg, brug af Baguakort og meget mere.

Læseren har mulighed for at tilgå bogen på flere niveauer. På laveste niveau handler bogen om, at jo flere ting du har i dit hjem, som du enten ikke bryder dig om, eller som står i vejen, jo mere vil det tære på din energi. Man vil simpelthen mere eller mindre bevidst bruge en masse energi på disse irritationsmomenter og derfor vil det frigive en masse energi, hvis man får ryddet op og smidt de ting ud man ikke bruger.

I den mere langhårede ende skulle man kunne bruge Baguakortet til at spotte forskellige områder i ens hjem, hvor man på forskellig vis kan fremme de positive energier inden for forskellige emner, såsom kærlighed og ægteskab, karriere og livsbane, rigdom og velstand, etc. Man kan også gå sit hjem igennem for at se om der er balance mellem de fem elementer i ens hjem. Her handler det meget om at mærke efter, om man synes de enkelte områder i ens hjem er rare at være i og hvis ikke, hvad kan man så gøre for at rette op på ubalancen.

Gennem hele bogen bliver der brugt eksempler på mennesker eller virksomheder, som har gjort brug af Neo Feng Shui og haft succes med de ændringer de har lavet i deres hjem eller virksomhed.

Hvis man beslutter sig for at læse Neo Fung Shui er det nok, fordi man enten er nysgerrig eller på forhånd tror, der er noget om at hjemmets indretning har betydning for ens velvære. Om det så virkelig er Neo Fung Shui der virker, eller om det simpelthen handler om at man personligt har taget en beslutning om, at nu skal der ske en ændring og derfor arbejder ekstra hårdt for at gennemføre denne ændring og derfor er mere opmærksom på dette felt, er op til den enkelte at bedømme.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Sagar: Neo Feng Shui
Forlag: Aschehoug
Sideantal: 160 sider
Udgivelsesdato: 25.06.2004
ISBN: 87-11-26047-5