Flere nyheder

 
Litteratur
Tamme & vilde dyrebørn

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Tamme & vilde dyrebørn
Søn. 18. jul. 2004

Tamme dyrebørn
"Tamme dyrebørn" er en fold-ud-bog med dyrebørn vi kender fra vores nære omgivelser og fra bondegårdsmiljøet. Dyrene er tegnet i deres naturlige farver, men der indgår en stærkt farvet gulerod i alle billederne som nok både kan appellere til de mindste børn, men måske også kan afføde en samtale om hvad dyrene spiser.

Tamme dyre børn vil kunne anvendes af børn i alderen 0-3 år. De mindste børn kan have bogen med i barnevognen eller sengen, hvor den kan ligge opslået så barnet kan ligge og se på billederne. Senere kan forældrene arbejder interaktivt med børnene og feks. bruge bogen til at lære børnene, hvad de enkelte dyr hedder.

Bogen virker slidstærk og er savlesikker, men ikke nødvendigvis bidefast og der er med garanti mange timers underholdning for børnene i den.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Birde Poulsen: Tamme dyrebørn
Forlag: Gyldendal
Sideantal: 12 sider
Udgivelsesdato: 6. juli 2004
ISBN: 87-02-03055-1

Vilde dyrebørn
Birde Poulsens fold-ud-bog er fyldt med dejlige tegninger af vilde dyrebørn og den kan næsten ikke undgå at appellere til alle børn i alderen 0-3 år. Barnet kan starte med at have bogen med i barnevognen eller på legetæppet, hvor de kan have glæde af at se på billederne, senere kan man bruge bogen til at lære børnene hvad dyrene hedder og evt. hvad de siger.

Tegningerne er holdt i naturlige farver og er derfor ikke overvældende farvestrålende bortset fra den gule baggrund der er valgt på alle billederne. Igen er bogen slidstærk og savlesikker, og der er med garanti også mange timers underholdning for børnene i den.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Birde Poulsen: Vilde dyrebørn
Forlag: Gyldendal
Sideantal: 12 sider
Udgivelsesdato: 6. juli 2004
ISBN: 87-02-03057-8