Flere nyheder

 
Musik
Langelandsfestivalen, del 5

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Langelandsfestivalen, del 5
Tir. 3. aug. 2004

Fredag kl. 19.30

Alle venter nu spændt på at Big fat Snake skal gå på scenen. Vejret er skønt, der er begyndt at blive en anelse skyet, men det er faktisk kun en lettelse efter det bagende solskin vi havde i går og første del af i dag.

Dagens program har været spækket med stjerner. Klokken 13.30 kom The Sandmen på scenen. De leverede en god koncert, men var ikke så interesserede i at interagere med publikum. De takkede for bifaldet mellem hvert nummer, men det var så stort set det.

Efter The Sandmen gik Tim Christensen på, noget som mange havde glædet sig til. Heller ikke han snakkede særligt meget med publikum og det var tydeligt at mærke at folk var mere interesserede i at høre hans ballader end de rocknumre han selv gerne vil spille. Han havde stor succes med sange som "Love is a loosers game" og "Right next to the right one" og skal han have success i fremtiden er det nok den type sange han skal satse på, han har også en god stemme til dem. Generelt var det en god koncert og der var en god stemning.

Efter de tavse mænd kunne man i Møllers telt nyde godt af en virkelig entertainer, nemlig Lis Sørensen. Lis har en fantastisk talent til at få publikum med sig, og der var en fantastisk stemning i Møllers telt. Desværre var lydniveuet så højt, at mange foretrak at sidde udenfor, hvor det var svært for Lis at få kontakt med folk, og samtidig blev man forstyrret af koncerten med Jakob Andersen, som foregik samtidig i Musikbutikken. På trods af vanskelighederne med lyden var det et brag af en koncert. Der blev sunget med og festet på livet løs, faktisk kan man undre sig over at Lis Sørensen var forvist til Møllers Telt og ikke optrådte på den store scene lige som Sanne Salomonsen.

I løbet af aftenen vil de tilstedeværende festivaldeltagere kunne nyde musikken fra Danser med drenge, Simple minds samt Big fat snake, som er i gang lige nu. Forhåbentlig vil det lette skydække gøre, at vi ikke behøver blive besværet af andre menneskers parasoler og læskærme, som flere ugenert sætter op på festivalpladsen og dermed spære udsynet til scenen for de bagvedsiddende.

For dem som efterhånden er blevet lidt tændte på at komme til Langelandsfestival, kan det meddeles at der kan købes en dagesbillet til lørdag, som er festivalens sidste dag. Den koster 550 kr for en voksen og 275 kr for et barn (7-12 år), børn under 7 år kommer gratis ind. Lørdagens program kan friste med navne som Lisa Ekdahl, Johnny Madsen, Level 42, Shu-bi-dua, Tue West, Michael Falch m.fl.

Der vil ikke blive sendt flere anmeldelser fra Langelandsfestivalen her på KultuNauts hjemmeside, så ovenstående navne skal opleves live!

Læs også anmeldelserne for onsdag, torsdag formiddag, torsdag aften, fredag formiddag og fredag aften.