Flere nyheder

 
Litteratur
Stå fast

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Stå fast
Man. 6. sep. 2004

"Stå fast" af Lauren Brooke er bog nummer 16 i serien om hestefarmen Heartland, et behandlingshjem for heste der er kommet til skade, er blevet mishandlede, etc. Bogen kan dog godt læses som selvstændigt værk og appellerer måske mest til heste- eller teenagepiger.

De to søstre Amy og Lou kommer tilbage til USA efter et besøg i Australien hos deres far. Lou har forlovet sig med sin kæreste i Australien, og Nancy, som er pigernes farfars veninde, går straks i gang med at komme med ideer til brylluppet, hvilket Lou ikke har det særligt godt med. Amy forstår ikke helt grunden hertil, indtil Lou forklarer at hun savner sin afdøde moder og ikke kan klare, at Nancy forsøger at overtale moderens rolle i forbindelse med hendes bryllup.

Amy har ellers travlt nok på Heartland, idet stalddrengen Ben siger op, og der skal findes en ny medhjælp, samtidig med at Heartland får til opgave at helbrede politihesten, Venture, som efter en ulykke har smerter, som ingen kan finde årsagen til. På trods af, at hesten har fået alle de behandlinger, dyrlægerne har kunnet komme i tanke om, vælger Amy at påtage sig opgaven, men det bliver ikke nemt, ikke mindst fordi sagen har stor bevågenhed i pressen og det vil give dårlig omtale for Heartland, hvis det ikke lykkes at helbrede hesten.

Bogen er letlæst og veksler mellem sentimentale og glade øjeblikke som en god ungdomsbog for piger skal.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Lauren Brooke: Stå fast
Forlag: Borgen
Sider: 192
Udgivelsesdato: 02.09.2004
ISBN: 87-21-02257-7