Flere nyheder

 
Litteratur
Krudtugler og kanelsnegle

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Krudtugler og kanelsnegle
Tor. 16. sep. 2004

"Krudtugler og kanelsnegle" af Sif Orellana er en meget omfattende bog, som er god at have stående på hylden uanset om du er forældre, bedsteforældre, moster eller noget helt fjerde til et eller flere børn. Der er masse af inspiration til såvel mad som smykkefremstilling, konkurrencer og temafester.

Ved første øjekast virker Krudtugler og kanelsnegle, som en bog der absolut må være skrevet af en pædagog med den udtrykkelige holdning, at børnene kommer før alt andet, og at man som forældre har pligt til at engagere børnene i alskens aktiviteter, som kan give dem en god, helstøbt barndom, som de med glæde kan tænke tilbage på som voksne.

Når det så går op for en, at forfatteren er uddannet cand. mag. i litteraturhistorie og massekommunikation og er kommunikationsansvarlig for Århus festuge, samtidig med at hun har tre børn, må man uvægerligt tænke, at når hun kan få tid til at lave en masse aktiviteter for sine børn, så kan alle andre også.

I bogens forord skiver Sif Orellana at det er en stor omvæltning at få børn, og at man ikke skal regne med at kunne fortsætte sit liv i samme spor som før. Samværet med venner og familier kommer nu mere til at foregå på børnenes præmisser, og i Krudtugler og kanelsnegle serverer hun både en mængde forslag til aktiviteter, børnene kan inddrages i, samt en masse gode opskrifter som kan bruges til hverdag og fest, og som børnene kan være med til.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Sif Orellana: Krudtugler og kanelsnegle
Forlag: Gyldendal
Sider: 276
Udgivelsesdato: 08.09.2004
ISBN: 87-02-02143-9