Flere nyheder

 
Litteratur
Hvisken i Natten

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Hvisken i Natten
Ons. 29. sep. 2004

"Hvisken i natten" er nærmest en udvidet triviallitteratur-novelle, hvilket passer godt med at forfatteren, Lisa Jackson, begyndte med at skrive kærlighedsnoveller til romanblade. Plottet i bogen er spændende men lettere forudsigeligt, i samtlige sexscener er parterne optændte af begær og ude af stand til at tænke en fornuftig tanke og hensynker naturligvis i vellyst i hinandens nærhed.

Ud fra plottet er det meningen, at bogen i virkeligheden skal handle om opklaringen af en forbrydelse, som ligger år tilbage. Tre søstre har måske og måske ikke noget at gøre med et mord på en dreng i en familie, som er forretningsrivaler til deres egen familier. Bogen er naturligvis også spækket med intriger, affærer og forsmåede personer, så der er masser af underholdning, mens læseren gætter på, hvad det er, der er blevet holdt hemmeligt i alle de år, hvem er morderen og efterhånden som der dukker flere lig op, er der flere end en, og hvor mange hemmeligheder findes der fra ungdomsårene, som pludselig bliver afdækket.

Hvisken i natten er udmærket underholdning for læsere, som allerede er forfaldne til trivialgenren. Der går sport i at regne ud, hvad der er foregået 16 år tidligere og regne ud, hvem der har gjort hvad.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Lisa Jackson: Hvisken i natten
Forlag: Aschehoug
Sider: 462
Udgivelsesdato: 14.09.2004
ISBN: 87-15-11067-2