Flere nyheder

 
Litteratur
Tornado

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Tornado
Man. 18. okt. 2004

"Tornado" er en fantastisk spændende thriller, hvor man bliver ved med at gætte på morderen helt frem til slutningen. Plottet er veludtænkt og fungerer helt perfekt uden irriterende løse ender. Hvis man er vild med spændingsromaner, er Alice Blanchard bestemt en forfatter, man skal holde øje med.

Midt i det amerikanske tornadobælte ligger en lille by, hvor Charlie Grower er den lokale ordensmagt. Efter en stor orkan har passeret den lille by, findes en hel familie døde i et hus, men Charlie Grower synes ikke, det ser helt rigtigt ud, og under obduktionen findes der bevis for, at familien ikke er blevet dræbt af en orkan, men at der er en morder på spil.

Charlie begynder at se på dødsfald fra tidligere tornadoers rasen, og snart begynder han at ane et mønster. En syg massemorder er på spil og gemmer sig sandsynligvis blandt de tusindvis af tornadojægere, som befinder sig i området. En af disse jægere er Charlies egen far, som han bestemt ikke har noget godt forhold til, og Charlies teenagedatter er begyndt at interessere sig for en ung tornadojæger.

Ud over den hæsblæsende morderjagt fås i bogen også et indblik i tornadoens væsen og de mennesker, som bruger en stor del af deres liv på at forfølge tornadoer, med fare for deres egne liv.

Køb eller bestil bogen hos bog&idé

Alice Blanchard: Tornado
Forlag: Aschehoug
Sider: 392
Udgivelsesdato: 05.10.2004
ISBN: 87-15-11059-1