Flere nyheder

 
Musik
Grand avenue

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Grand avenue
Ons. 27. okt. 2004

Grand Avenue gav den 23. oktober en koncert på Skråen, der blev skudt af sted med masser af energi og spilleglæde, og viste, at de bestemt formår at levere varen live.

Selvom publikum i salen nok var blevet lidt for komfortable ved de opstillede stole og borde - og Grand Avenue gerne ville have haft flere publikummer op til scenen - så lod det ikke til at spille ind på den entusiasme og glæde som strømmede igennem hele koncerten.

Og der var da også stadigt flere og flere der måtte lade sig indsuge af energien fra scenen.

Grand Avenue lagde ud med "What's on your mind", og kørte derfra en koncert der vekslede på forbilledlig vis mellem de rolige, smukke passager og dem med virkelig drøn på, præcis som de gør det på deres cd.

Som opvarmning til Grand Avenue havde René Schmidt været på scenen. Og jeg må sige, at han havde leveret dagens overraskelse med en rigtig god, intim lille koncert. Han præsenterede en flok melodiske, flotte og melankolske numre, hvor han selv spillede akustisk guitar og sang, akkompagneret af Leif Bruun på pedal-steel guitar og mandolin.

Og umiddelbart virker hans materiale gennemført, helstøbt - og meget lovende! Vi kan helt sikkert glæde os til at høre mere fra ham.

Leif Bruun var også med i Grand Avenue's del af showet, hvor han medvirkede på pedal-steel guitar ved et par af deres numre.

Og det var dejligt at se, at Grand Avenue er et band, der godt ved, at en koncert ikke handler om at gengive deres album så fejlfrit som muligt, men derimod om at underholde og give den lidt ekstra gas! - Særligt guitarist Niels-Kristian Bærentzen gav den gerne en ekstra tand.

Deres brug af andenstemmer - særligt ved et af numrene, hvor bassist Marc Stebbing og guitarist Niels-Kristian Bærentzen skiftes til at synge hhv. en dyb og høj andenstemme, skal også lige fremhæves - virkelig god detalje!

Udover at spille næsten hele deres album, lancerede de også et par nye numre, der umiddelbart lyder til også at have landeplage-potentiale.

Glædeligt at høre at sangskriveriet er i fuld gang hos Grand Avenue, når så mange andre af de unge danske bands har døjet med skriveblokeringer..

Så det var en herligt energisk og glædesbetonet koncert - og jeg kan kun anbefale, at man benytter chancen næste gang Grand Avenue kommer forbi.