Flere nyheder

 
Teater
Kunsten at dø

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kunsten at dø
Fre. 12. nov. 2004

Paolo Nani og Kritjan Ingimarsson spiller teater i verdensklasse i denne forestillingen. Det er guf for sanserne, lattermusklerne bliver rørt, samtidig med at alting ikke går op i klovnerier. Stykket har faktisk et meget væsentlig tema i forhold til tabuemnet; døden.

I stykket optræder to klovne med et mimespil, hvorved der undgås sproglige barriere, deres kropssprog fortæller til gengæld alt. Det er nogle fantastiske klovne, der er på toppen af deres karriere. De har nogle forrygende numre, der virkelige kræver talent og præcision, ingen cirkusklovn kunne gøre det bedre snarere tværtimod.

Den ene får pludselig at vide, at han skal dø, og hvad så, hvordan skal han reagere, hvordan skal han fortælle det til den anden klovn, og hvordan skal den anden klovn reagere. Hvordan dør man i det hele taget, og er der noget bagefter?

Stykket tager i virkeligheden nogle meget dybsindige og ikke mindst tabubelagte emner op, men gør det på en utrolig morsom måde, så det både bliver komik på højt plan, samtidig med at historien egentlig er meget tragisk.

Stykket går desværre kun fra den 9/11 - 13/11, så det er med at skynde sig, hvis man vil nå at få en oplevelse for livet. Se spilletider.