Flere nyheder

 
Litteratur
Cæsar - Kongers død

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Cæsar - Kongers død
Ons. 5. jan. 2005

Så kom endelig den længe ventede fortsættelse til Roms Porte som udkom i august i år. Selv om der ikke er gået mange måneder mellem bind 1 og 2 er vi garanteret mange som næsten ikke har kunnet stå ventetiden igennem og heldigvis skuffer Cæsar - Kongers død på ingen måde den trofaste læserskare. Conn Iggulden er manden man ville ønske man havde haft som historielærer, han gør historien levende mellem fingrene på en mens man læser.

I bogen bruger Conn Iggulden flittigt de historiske facts der findes om såvel Cæsar, som den historiske tid og resultatet er en troværdig og spændende fortælling om den unge Cæsar fra han tages til fange af pirater til sejren over Spartacus´ slaveoprør. I denne bog begynder man at få en fornemmelse af Cæsars karisma og store personlighed.

Bogen indeholder et stort persongalleri som det kan være svært at holde styr på, Pompejus, Crassus og Cato kommer ind i billedet i denne bog. Visse dele af handlingen er lettere omskrevet i forhold til den virkelige historie, men dette kommentere forfatteren selv i slutningen af bogen.

Fakta om "Cæsar - Kongers død"
Forlag: Gyldendal
Sideantal: 512 sider
ISBN: 87-02-02836-0
Pris: 298.00
Udgivelsesdato: den 12. november 2004