Flere nyheder

 
Teater
That'll be the day!

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
That'll be the day!
Ons. 20. apr. 2005

Her får især det mere modne publikum mulighed for at nyde en lang række velkendte rock 'n' roll hits fra 1950'erne og op til i dag, fremført af en række utroligt dygtige musikere og sangere i et hæsblæsende, flot og ikke mindst morsomt show.

For dem, som ikke umiddelbart kan gennemskue, hvem de enkelte sangere skal forestille, kommer showet nemt til at virke rodet, da sangene glider over i hinanden og kunstnerne løber ind og ud af scenen. De humoristiske bemærkninger kræver også et lidt mere modent publikum, som kan huske tiden og de kunstnere, der parodieres. De yngre medlemmer af publikum vil mest have glæde af den gode musik, koreografien og de flotte kostumer.

That'll be the day! er et flot show, som hele familien kan få glæde af på forskellige niveauer. Det er et show, man bliver i godt humør af, og det er næsten umuligt at sidde stille, når musikken spiller, og de fænomenale sangere står på scenen. Sangerne er også rigtigt gode til at få publikum med i sangene, i hvert tilfælde dem som er gamle nok til at vide, hvad man forventes at synge.

Opførelsen af nogle af The Shadows glansnumre fik det ligefrem til at krible ned af nakken og Katy Setterfields udgave af Chers The Shoop shoop-sang var som at høre originalversionen. Katy Setterfield gjorde det også godt som Tina Turner, selv om opførelsen var temmelig skabagtig. Da Smokies sang "Livin' Next Door To Alice" blev afsunget, var det svært at tro på, at sangerne virkelig synger live og det derfor ikke kunne være playback, selv om det lød fuldstændigt som Mike Crafts stemme.

Der er mulighed for at opleve dette fantastiske show følgende steder og datoer:

Greve Teater og musikhus den 21. april
Silkeborg musik og teaterhus den 22. april
Musikhuset Esbjerg den 23. april
Sønderjyllandshallen i Åbenrå den 24. april