Flere nyheder

 
Musik
Syngepigerne i Bakkens hvile

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Syngepigerne i Bakkens hvile
Tor. 19. maj 2005

Så blev endnu en sæson i Danmarks sidste syngepigepavillon skudt i gang - med store klassiske rober, glimt i øjet og højt humør. Det er hygge på højt plan - man føler sig velkommen og varmt modtaget på Bakkens hvile, hvor gæsterne synger med på de lystige viser og ler højlydt til de små anekdoter og pointer 'de glade pir' skyder af sted fra hoften.

Velkendte numre
Det er ikke det mest nytænkende og overraskende repertoire, showet byder på - så i den henseende er alt jo, som det skal være i Bakkens hvile!

Publikum er primært i aldersgruppen 30-60 år, og kan vist for langt de flestes tilfælde beskrives som stamgæster. En stor del af oplevelsen er jo netop at kunne synge med på sangene og selv bidrage til den lystige stemning.

Debutanten
Der var også et nyt ansigt der gjorde sin debut som en af bakkens piger - og hun gjorde det virkelig godt! Hun hedder Ann Farholt, og hun kommer fra en baggrund indenfor jazzmusikken. - Og at hun er scenevant kunne tydeligt mærkes på den sikkerhed, charme, humor - og ikke mindst ro - hun optrådte med. Der var ikke mange debutant-nerver at spore, og det er uden tvivl et stort plus for showet at have hende med!

Showet
Kort fortalt er showet i Bakkens hvile bygget op omkring de 9 syngende (og snakkende..) piger iført imponerende rober i klassisk look, ligesom selve showet hovedsageligt bygger på de gamle viser, der har været klassikere cirka lige så længe som kjolerne.

Aftenens sangnumre fremføres på skift af de forskellige piger, nogle gange solo andre gange i kor (og godt hjulpet af publikum), og showet spædes imellem numrene op med anekdoter og små humoristiske indslag.

De siger selv at man aldrig glemmer en aften i Bakkens hvile. Og aftenen skortede bestemt heller ikke på god stemning og højt humør - så alt i alt en udmærket premiere, der tegner godt for den kommende sæson.

Se mere på www.bakkenshvile.dk.