Flere nyheder

 
Litteratur
Familien kommer først

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Familien kommer først
Man. 23. maj 2005

Dr. Phil McGraw er kendt af mange på grund af sit TV-show, hvor han rådgiver mennesker med mange forskellige typer problemer. Efter at have set hvor hurtigt han finder problemets kerne på fjernsynet, forestiller man sig, at hans bog om hvordan, man skaber den fænomenale familie, må være den ultimative håndbog i, hvordan man skal håndtere alle de problemer, der naturligt vil opstå i en familie, men dette er ikke tilfældet.

Dr. Phil McGraw melder selv ud, at man ikke bare kan lave en basal selvhjælpsbog, for hvert problem er unikt. Bogen er derfor designet til at få læseren til at tænke over en masse ting omkring sin familie og i særdeleshed børnene og derefter begynde at planlægge sig ud af sine egne unikke problemstillinger.

Som fan af Dr. Phils TV-shows kan det virke utroligt frustrerende, at man ikke bare får serveret alle svarene på bogens sider. Man kan også godt savne langt flere eksempler for at gøre det nemmere at forstå hvad forfatteren mener, når man f.eks skal opstille målbare mål for succes. Det lyder umiddelbart logisk, men man kunne godt savne eksempler på, hvad disse mål kunne være for nogle.

Dit livs problemer er således ikke løst når du har læst bogen. Man skal virkeligt ville gøre en indsats og brugen af bogen kræver en hel del arbejde fra læserens side, men så skulle du også kunne få din helt egen fænomenale familie, med afbalancerede og succesfulde børn på deres egne præmisser.

Dr. Phil McGraw: Familien kommer først
Forlag: Borgen
Side: 436
Udgivelsesdato: 06.05.2005
ISBN: 87-21-02544-4