Flere nyheder

 
Litteratur
Tag med på sørøvertogt

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Tag med på sørøvertogt
Tir. 28. jun. 2005

Dina Gellerts "Tag med på Sørøvertogt" er en fænomenal underholdende bog, som børnene kan have glæde af i mange år, og som snildt kan fungere som højtlæsningsbog for børn fra 1-2 års alderen op, til de begynder at kunne læse selv.

Selve historien er en spændende fortælling om en flok sørøvere, som drager ud for at røve en sørøverskat, som de siden gemmer på en ø, og kaptajnen laver et skattekort udformet som en rebus, som de lidt større børn sikkert vil synes er sjov at prøve at løse.

Undervejs i historien er der rig lejlighed til at snakke med børnene om, hvad det er, de kan se på de meget detaljerede billeder. Hvert billede er næsten en historie i sig selv, og for de helt små børn, som ikke kan koncentrere sig om en hel historie, er det helt fint bare at sidde og snakke om, hvad de kan se på billederne, og hvad der gemmer sig bag de enkelte låger.

Bogen har en lækker, slagfast indbinding som kan holde selv til meget voldsomme børn. Inde i bogen er der mulighed for at åbne forskellige låger og på den måde gå på ogdagelse bag de flotte tegninger, her kan der måske være risiko for at en voldsom hånd får hevet en låge af da lågerne kun er af en lidt tykkere kartonkvalitet.

Med denne bog får man virkelig noget for pengene, den eneste risiko, er at børnene bliver så glade for den, at lågerne hurtigt bliver slidt op, og det derfor bliver nødvendigt at købe en ny.

Dina Gellert: Tag med på sørøvertogt
Forlag: Gyldendal
Sider: 16
Udgivelsesdato: 28.06.2005
ISBN: 87-02-03881-1