Flere nyheder

 
Litteratur
Sommerfristelser

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Sommerfristelser
Tor. 7. jul. 2005

"Sommerfristelser på Webergrillen" er et must for alle lykkelige ejere af haveejernes potensforlænger, webergrillen. Ud over en fin lille gennemgang af brugen af grillen incl. tips omkring hygiejne, er der også inkluderet en tabel over grillmetoder og stegetider til forskellige kødtyper, som gør, at man kan slå et hvilket som helst stykke kød (og grøntsag) op på et øjeblik.

Efter de indledende manøvrer følger en række forskellige opskrifter, man kan forsøge sig med på sin webergrill og sikkert også de fleste andre grills som findes på markedet. Opskrifterne er gode til at give inspiration, ikke mindst fordi man får åbnet sine øjne for alle de andre muligheder for at anvende sin grill end lige til at lave oksebøffer på. I bogen forsøges både med kartofler, grøntsager, muslinger og brødstykker med tomat og ost for at nævne nogle få fornyelser. Til hver opskrift angives endvidere, hvordan og hvor længe maden skal tilberedes, og hvor lang forberedelsestiden er.

Bogen er fornuftigt udstyret med et kraftigt plastikomslag som beskyttelse. Den indeholder flotte illustrationer af hver opskrift, så man ikke er i tvivl om, hvordan maden skal komme til at se ud. Papiret er glittet, men vil sandsynligvis alligevel tage imod fedtpletter fra grillen, til gengæld er opskrifterne gennemskuelige og nemme at gå til, så måske behøver man ikke have kogebogen til at ligge lige ved siden af grillen under madlavningen. Med et lille tryk på bogens sider forbliver kogebogen faktisk åben på den opskrift, man er i gang med, og der er medtaget forskellige tips til opskrifterne angående hygiejne, brug af krydderurter og andet, man kan have glæde af at vide.

Lucy Knox: Sommerfristelser på Webergrillen
Forlag: Aschehoug
Sideantal: 112
Udgivelsesdato: 07.06.2005
ISBN: 87-11-26443-8