Flere nyheder

 
Litteratur
Mere fest med Alfons

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Mere fest med Alfons
Tir. 20. sep. 2005

Så er der guf for alle med nostalgiske tendenser. Næst efter Astrid Lindgrens elskede figurer er Alfons Åberg nok en af de kendteste og populæreste figurer i børnebogslitteraturen, og med denne bog får man hele fire af de kendte fortællinger.

Selv små børn kan fint leve sig ind i de ting, Alfons kommer ud for: det at man ikke må være med, fordi man er for lille, eller at de voksne ikke rigtigt vil høre efter, hvad man siger osv. Det er en god bog til oplæsning, ikke mindst fordi forældrene på den måde legitimt kan få lov at læse de kendte historier igen.

I denne bog er samlet historierne: Fikst klaret, Alfons Åberg, om hvordan Alfons lærer sine fætre, at han aldeles ikke er for lille til at være med; Bind sløjfer, Alfons Åberg, hvor Alfons lærer at binde sløjfer; Fødselsdagsfest, Alfons Åberg, hvor Alfons holder fødselsdag for vejens børn og sidst men ikke mindst Er du fej, Alfons Åberg, om at Alfons ikke kan lide at slås.

Alfons skal nok også blive en elsket figur for den nye generation af børn og bogen vil med garanti blive et sikkert hit i et hvert børneværelse.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Gunilla Bergström: Mere fest med Alfons
Forlag: Gyldendal
Sider: 128
Udgivelsesdato: 13.09.2005
ISBN: 87-02-04098-0