Flere nyheder

 
Litteratur
Dødelig Konspiration

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Dødelig Konspiration
Fre. 21. okt. 2005

"Dødelig Konspiration" er guf for alle actionelskere. Andy McNap er blevet mærkbart bedre til at skrive og bruge sit ordforråd i forhold til sine tidligere bøger.

I McNaps seneste bog blev hovedpersonen Nick Stones plejedatter Kelly dræbt. For de læsere, der har fulgt de to, siden Nick reddede Kelly fra at blive myrdet sammen med sin familie, var det en både hård og uretfærdig slutning, især efter alt det arbejde Nick havde haft for at redde hende og holde hende i live.

Efter Kellys død føler Nick ikke mere, at han har noget at leve for. De mennesker, han arbejder for, vil gøre, hvad de kan, for at få ham tilbage i sadlen, hvor han kan være til nytte for dem, men han vil ikke mere og afviser alle bestræbelser på at få ham tilbage på jobbet.

Hos psykologen vender han igen og igen tilbage til sine oplevelser i Bosnien, og da han bliver kontaktet af en fotograf, han mødte dernede, som skal derned igen, indvilliger Nick i at tage med, fordi han så vil få chancen for at møde en mand, som han så redde adskillige menneskers liv, og som rygterne gør til en ny Ghandi.

Selvfølgelig er der som i enhver Andy McNap bog noget, der går galt, og noget, der ikke er, som det ser ud til, mere skal der ikke afsløres her, men er du til action, er det bestemt en bog du skal have fat i.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Andy McNap: Dødelig konspiration
Forlag: Aschehoug
Sider: 348
Udgivelsesdato: 03.10.2005
ISBN: 87-11-29075-7