Flere nyheder

 
Litteratur
Skøn mad hver dag

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Skøn mad hver dag
Fre. 21. okt. 2005

Med "Skøn mad hver dag" har Trine Hahnemann begået en rigtig lækker kogebog fyldt med lækker hverdagsmad, som også passer til et begrænset husholdningsbudget. Bogen er ment som en hyldest til hverdagens måltider, dem som ikke må tage for lang tid, ikke må koste for mange penge, men stadig skal være et sundt og hyggeligt samlingspunkt for familien, når dagens oplevelser skal vendes, og hatten af for det initiativ.

I bogen kan findes opskrifter på morgenmad og forslag til madpakken, som for mange nok stadig er en samling rugbrødsmadder med pålæg, fordi det nu engang er det nemmeste, men her er i hvert tilfælde noget ny inspiration eller måske bare ideer til hvad der kunne komme i madkassen ud over rugbrød.

Trine Hahnemann er fortaler for brugen af gode råvarer og for at lade de raffinerede varer blive liggende i supermarkedet. Ungerne har bedre af en pakke rosiner eller en klase vindruer end små chokoladebarer, mælkesnitter og småkager. Det handler om at give gode vaner og traditioner videre til sine børn, for de spiser det, deres forældre lærer dem at spise.

Bogen er fyldt med lækre middagsretter, som børnene også kan være med til at lave, og der er også blevet plads til et afsnit med søde sager, for som Trine Hahnemann skriver, så gør det ikke noget med søde sager, bare man ikke spiser det hver dag, og en hjemmelavet kage er trods alt bedre end købeslik, som er fyldt med tilsætningsstoffer.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Trine Hahnemann: Skøn mad hver dag
Forlag: Gyldendal
Sider: 175
Udgivelsesdato: 05.09.2005
ISBN: 87-02-03436-0