Flere nyheder

 
Litteratur
Mit piratskib. Fold ud og leg!

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Mit piratskib. Fold ud og leg!
Tir. 25. okt. 2005

En pop-op bog, der kan foldes ud til Kaptajn Rødskægs flotte piratskib - Sorte Slubbert. Et fantastisk og deltaljeret piratskib til alle børn med en pirat i maven. Her er til mange timers leg og fantaseren - og jeg er sikker på, at det er enhver dreng på 4 års store drøm at eje denne bog!

På de to første sider får man lidt forhistorier om pirater; om skibet, om maden de spiser og om hvordan de angriber fjenderne. Der er også en lille ordliste med forklaringer til piratsprog.

Så er der en side med figurer til at trykke ud. Der er selvfølgelig Kaptajn Rødskæg og hans besætning, og så er der skattekister, en lille robåd, rotter og meget andet. Figurerne er forholdsvis kraftige og står ved at bøje et stykke af pappet som støtte, hvilket virker fint nok på et bord, men de har meget svært ved at stå på selve piratskibet, der ikke er plant nok - her ville det nok være lige så sjovt at introducere små plastiksørøvere fra lego eller playmobil.

Selve skibet er utrolig flot og detaljeret. Det ligger ankeret op ved en havneby fyldt med værtshuse, og piraterne er ved at læsse skibet. Man kan have sin tvivl om. hvorvidt de mange fine pap-detaljer vil holde i længen. Her gik der i hvert fald ikke særlig lang tid, inden det første gik fra hinanden, men det er stadig et flot stykke pop-op.

Det er en rigtig drøm af et skib, der egner sig til alle piratglade unger fra 4 år.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Brian Lee: Mit piratskib
Oversat af: Astrid Heise-Fjeldgren
Forlag: Borgen
Sider: 4
Udgivelsesdato: 19.10.2005
ISBN: 87-21-02646-7