Flere nyheder

 
Litteratur
Guldkalven

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Guldkalven
Ons. 9. nov. 2005

"Guldkalven" er en krimi, som er bygget over IT-boblen og de mennesker, som kom i klemme, da boblen brast. "Guldkalven" er den femte selvstændige bog om kriminalinspektør Irene Huss. Og bogen bliver nok kun mere spændende, hvis læseren kender rigtigt meget til IT-boblen og økonomiske spekulationer.

Tre mænd findes skudt i hovedet forskellige steder i Göteborg. Umiddelbart har de ikke andet en drabsmetoden til fælles, men langsom begynder der at danne sig et mønster, hvor de samme personer bliver ved med at gå igen. De dræbte og/eller deres pårørende har alle på en eller anden måde haft forbindelse til et bestemt firma, som lancerede sig på internettet, og som var et af de første firmaer, der gik ned og tog en masse folks penge med sig i faldet.

Sagen kommer til at involvere alt fra drankere, de smukke og de rige og mafiaen, så der er masser af løse ender, som der skal holdes redde på, relationer på kryds og tværs og internationale forviklinger, så tungen skal holdes lige i munden for at man får det hele med.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Helene Tursten: Guldkalven
Forlag: Aschehoug
Sider: 310
Udgivelsesdato: 04.10.2005
ISBN: 87-11-17101-4