Flere nyheder

 
Litteratur
Chris Ryan: Styrke syv

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Chris Ryan: Styrke syv
Tir. 10. jan. 2006

Matt Browning er endnu engang tilbage i hovedrollen i Chris Ryans nyeste bog "Styrke Syv". Efter den katastrofale aktion under golfkrigen som blev beskrevet i bogen "Bravo 2-0" har medlemmerne af den indsatsgruppe, som "Bravo 2-0" handler om, skiftedes til at spytte den ene roman med en tidligere SAS- soldat i hovedrollen ud efter den anden, så det er ikke så mærkeligt hvis plottet begynder at virke lidt for velkendt.

Er man en actionfan kan bogen snildt bruges til en længere flyve- eller togtur, men der er ikke substans nok i, til at det er et plot, som er specielt mindeværdigt.

I plottet skal Matt eliminere en østeuropæisk fabrik, som fremstiller billig kopi-medicin. Det viser sig dog surprise, surprise, at hans foresatte ikke har givet ham hele historien og den pågældende fabrik i virkeligheden har udviklet noget medicin, som er blevet afprøvet på engelske soldater og fire år efter viser sig at have nogle frygtelige bivirkninger. Nu skal alle spor efter medikamentet og afprøvningerne fjernes - inklusiv de mennesker medicinen er blevet afprøvet på. Aflivningen af soldaterne klares af en hemmelig gruppe af professionelle mordere kaldet gruppe syv, og efterhånden som Matt får trævlet sagen op, indser han, at han sidder inde med livsfarlig viden og sikkert er den næste på Styrke syvs liste.

Der er ikke meget at sige om Styrke syv, det er en bog man læser som en spændingsroman, men den efterlader absolut ikke noget indtryk hos læseren og kan mest positivt beskrives som tidsfordriv.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Chris Ryan: Styrke syv
Forlag: Aschehoug
Sider: 320
Udgivelsesdato: 08.11.2005
ISBN: 87-11-29053-6