Flere nyheder

 
Teater
Michael Deutsch

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Michael Deutsch
Man. 27. feb. 2006

- A magic adventure.

Den 22. feburar kunne Musikhuset Aarhus blænde op for Danmarkspremieren på Michael Deutsch illusionsshow "A magic adventure". Her kunne publikum sidde med åben mund og bare gispe over, hvordan gjorde han det, hver gang Michael Deutsch udførte endnu et trick.

Michael Deutsch udfører både de mere kendte tricks med den oversavede dame, korttricks, og de tre ringe som på mystisk vis kan sidde sammen og gå fra hinanden. Det sidste trick udfører han efterfølgende igen med tre fingerringe lånt blandt publikum. Udover de kendte tryllekunster laver han også et udbrydernummer, samt får sig selv og en motorcykel til at forsvinde op i den blå luft.

Med på scenen har Michael Deutsch også nogle fantastiske dansepiger som er med til at peppe showet op, der er således noget at se på for enhver smag. Man kan mene at dans og trylleri ikke rigtigt høre sammen, og at de smækre piger ind i mellem får Michael Deutsch til at virke en smule kikset, men det er stadig et rigtigt godt show, på trods af tryllekunstnerens sædvanlige mani med at trække sagesløse medlemmer af publikum med op på scenen, for at hjælpe ham med sine tricks.

Michael Deutsch gør meget ud af at fortælle, at alt, hvad vi tror, vi ser på scenen, er en illusion og ikke sker i virkeligheden. For at illustrere laver han et nummer, som man kan følge med i på storskærm, hvor han blandt andet tryller kaffekopper frem af den blå luft. Det viser sig dog, at det kun sker på storskærmen og ikke oppe på scenen, så det er tydeligt, at der vises en videosekvens, som er lavet på forhånd. Ingen af de andre numre kan dog afskrives med at være filmet på forhånd og klippet til, for det sker jo lige foran øjnene på en.

Når showet slutter er udgangsreplikken for de fleste, "Hvordan i alverden gjorde han dog det?", og det er den sætning, mere end noget andet, som kendetegner en virkelig god tryllekunstner og det er Michael Deutsch.

Turnéplanen kan ses på Michael Deutsch hjemmeside: http://www.danskmagi.dk