Flere nyheder

 
Litteratur
Lene Hanssons kogebog

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Lene Hanssons kogebog
Tir. 14. mar. 2006

- Med opskrifter på syre/base-kost.

I denne kogebog kan man dels læse om teorien bag syre-basekost og få en række gode opskrifter på både morgenmad, frokost og middagsretter, som overholder Lene Hanssons principper om, dels sund mad, dels hvilke madvarer man bør spise sammen og hvilke man bør undgå at blande sammen. Det er alt sammen meget informativt og med små facts-bokse nederst på mange af opskrifterne, hvor der feks kan stå noget om antioxidanter eller fordelene ved at spise madvarer, som indeholder chrom, samt hvilke varer det så er, etc.

Bogen er med spiralryg, hvilket gør den nem at have liggende opslået i køkkenet mens man bruger en bestemt opskrift. Papiret er dog ikke pletafvisende, så bogen vil sandsynligvis hurtig bære mærke af at blive brugt.

Til de fleste af opskrifterne bruges helt almindelige madvarer, dog er udrensningskuren et kapitel for sig selv, hvor man nærmest ikke er i stand til at være sammen med andre mennesker på grund af de madvaner man er nødt til at have i den uge det står på.

En typisk fejl som man genfinder i mange slankekure og livsstilsomlæggelser er, at der ikke er plads til fejl og kræsenhed. Intetsteds i bogen er der forslag til andre ting man kan bruge i stedet for de ting, man ikke kan lide eller anvisninger på, hvad man skal gøre hvis man har spist noget man ikke måtte. En rigtig god grund til at man falder i er jo netop, at man ikke bryder sig om den mad man har lov at spise på sin kur, og så er man jo lige vidt når der ikke er plads til den slags menneskelighed i kostomlægningen.

Lene Hansson: Lene Hanssons kogebog - Med opskrifter på syre/base-kost
Forlag: Aschehoug
Sideantal: 194
Udgivelsesdato: 27.02.2006
ISBN:87-11-26517-5