Flere nyheder

 
Litteratur
Lille frøken Mus

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Lille frøken Mus
Tir. 14. mar. 2006


Musemor og musefar har kun et barn - lille frøken mus. Musemor og musefar har store planer for deres datter. Hun skal nemlig giftes med den mægtigste skabning på jorden. Men hvem er det?

Lille frøken Mus er den yndigste og sødeste lille Mus, du kan forestille dig - og hendes mor og far, der holder utrolig meget af deres eneste lille datter, har planer om, at hun skal giftes med den mægtigste skabning på jorden. De drager ud i verden for at finde en mand til lille frøken Mus, og de spørger solen, regnen, vinden, stenen, oksen og rebet, om de vil giftes med deres datter - og om de kan stole på, at de er den mægtigste skabning på Jorden. Ingen af Dem mener dog, at de er den mægtigste, men til sidst finder musemor og musefar den mægtigste skabning på Jorden, og der kan holdes bryllup.

Historien er ganske sød, selvom den dog ikke har den store dybde eller varme. Illustrationerne er søde, men der kunne godt være kælet lidt mere for baggrundene, ligesom detaljeringsgraden kunne have været bedre. En sød letlæst billedbog for de 2 - 5-årige, der dog næppe ender som nogens yndlingsbog.

Køb eller bestil bogen på e-boghandel.

Nils Hartmann & Birde Poulsen: Lille frøken Mus
Forlag: Gyldendal
Sider: 28
Udgivelsesdato: 10.2.2006
ISBN: 87-02-04445-5